A könyvek, a filmek, és a zene kiemelten  fontos szerepet töltenek be életünkben. Amikor nehéz élethelyzetbe  vagy komoly krízisbe kerülünk, általában gyakran kerül kezünkbe egy könyv, vagy megnézünk egy filmet, ami  új felismerésekhez vezethet, és akár  teljesen más szemlélettel láttatja  a minket körülvevő világot , és segíti  annak rugalmasabb, tágabb, szabadabb értelmezését. Kiemelnek a múlt és jelen problémáinkból, amiktől sokszor nem tudunk elszakadni. Jelen ajánlónk ebben próbál segítséget nyújtani, és bízunk benne, hogy  nem kevés sikerrel teszi ezt!

 

                          Hasznos linkek, és boltcímek:

 

www.antalvali.hu:  Antal Vali egy bionom kozmetikus, azaz a kozmetikumok hatóanyagait elemzi, és tanácsadóival rengeteg természetes tanáccsal látja el a honlap olvasóit a kenyérsütéstől kezdve egészen a természetes szülésig..

 

                

             A könyvek, a  filmek, és  a zene kiemelten  fontos szerepet töltenek be életünkben. Amikor nehéz élethelyzetbe  vagy komoly krízisbe kerülünk, általában gyakran kerül kezünkbe egy könyv, vagy megnézünk egy filmet, ami  új felismerésekhez vezethet, és akár  teljesen más szemlélettel láttatja  a minket körülvevő világot , és segíti  annak rugalmasabb, tágabb, szabadabb értelmezését. Kiemelnek a múlt és jelen problémáinkból, amiktől sokszor nem tudunk elszakadni. Jelen ajánlónk ebben próbál segítséget nyújtani, és bízunk benne, hogy  nem kevés sikerrel teszi ezt!

 

Kapcsolat

Telefon
+36 30 654 1686
Székhely
5641 Tarhos, Arany János u. 24.
Levelezési cím
feta.bekes@gmail.com,
5600 Békéscsaba, Aradi u. 10.